Bunyol ofereix un interessant debat sobre valencianisme a causa de la festivitat del 9 d’Octubre

Post també disponible en: Castellano

El pròxim 9 d’octubre a partir de les 12,00 h podran veure-ho tots els televidents de la televisió municipal per streaming.

Ràdio Buñol TV arranca la seua nova programació el passat 1 d’octubre amb horari de matí i vesprada tots els dies de la setmana. Una de les novetats de la passada temporada va ser el programa de debat de la nostra televisió per streaming Espai Obert. Ara arriba una nova edició. Podrà veure’s a partir del pròxim dissabte 9 d’octubre a les 12h a través del canal de Youtube de Ràdio Buñol TV. 
Manuel Sierra, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Buñol, confirmava que aquest nou programa, que compta en aquesta ocasió amb nou presentador, Juan José Ramírez, tracta de la festivitat del 9 d’octubre en la Comunitat Valenciana. Els seus contertulians van xarrar d’història i actualitat d’aquesta autonomia. Van intervindre Manel Pastor, historiador i professor; Kilian Entenimentada, president de la Associació Cultural És País Valencià i professor de Geografia i Història; i Amadeu Mezquida, politòleg i Secretari del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de València. En aquesta nova temporada s’alternaran les presentacions a càrrec del col·laborador de Ràdio Buñol TV, Cristóbal Haro, i Juan José Ramírez, que s’ha estrenat amb aquest programa especial. 
“La intenció per part de la regidoria és realitzar un Espai Obert mensual com a mínim i per això es va entendre que, atés que la programació d’hivern comença a l’octubre, era un bon tema a tractar el valencianisme, aprofitant que el Dia de la Comunitat Valenciana és el 9 d’Octubre. Esperem que aquesta nova temporada siga del grat de tots els televidents de la nostra televisió local”, va finalitzar l’edil buñolense.
Per part seua, el presentador d’aquest magnífic programa d’una hora de duració, Juan José Ramírez, afirmava que aquest Espai Obert acosta aquest 9 d’octubre als espectadors a través d’un debat on es posa sobre la taula l’enorme falta de recursos i de representació del poble valencià. En definitiva, confirma Juan José Ramírez, “una visió sense colors però amb una gran crítica al passat i al present de la política valenciana i amb l’objectiu d’un futur millor per al sentiment valencià, i sense oblidar la nostra història amb un polsim d’humor”.
A pesar que podrà veure’s a partir del 9 d’octubre a les 12h pel canal de Youtube de Ràdio Buñol TV, també podrà veure’s en la web de la televisió, tv.buñol.es, a partir del dilluns, i també per xarxes i el canal de difusió de Whatsapp. No faltes a la cita.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*