Caballero reivindica la urgència d’actuar en zones rurals i despoblades amb infraestructures, serveis i beneficis fiscals 

Post també disponible en: Castellano

Defensa la rebaixa d’impostos a un tipus súper reduït en la compra d’habitatges en municipis en risc de despoblació o la quota zero per a nous autònoms en aqueixos municipis

El president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana (NNGG-CV), Juan Carlos Caballero, ha reivindicat hui la urgència d’actuar en les zones rurals i despoblades i dotar-les de serveis necessaris, tant en infraestructures i transports com a comerços, caixers automàtics o noves tecnologies.
Cavaller ha participat en un acte de la formació juvenil a Utiel en suport del món rural, i ha defensat l’aplicació de beneficis per a aquestes àrees, com rebaixar impostos a un tipus súper reduït en la compra d’habitatges en municipis en risc de despoblació o la quota zero per a nous autònoms en aqueixos municipis.
“La despoblació és un repte no sols demogràfic. Actuar per a aconseguir el renaixement de les zones rurals i despoblades depén de bons serveis que asseguren una mobilitat de qualitat, de transport públic, de xarxes que permeten treballar des de casa, de tindre serveis a disposició però també d’incentius, d’impulsar activitats com la ramaderia i l’agricultura”, ha manifestat. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*