Caixa Rural Torrent obté el segell ‘Fent empresa. Iguals en oportunitats’

Post també disponible en: Castellano

La Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat ha atorgat a Caixa Rural Torrent el distintiu ‘Fent empresa. Iguals en oportunitats’ pel seu compromís amb la igualtat de gènere.

Aquest reconeixement distingeix a empreses i organismes que elaboren un Pla d’Igualtat per a corregir les desigualtats de gènere, incorporen mesures innovadores que afavorisquen l’equitat entre homes i dones i proporcionen recursos que faciliten la conciliació de la vida familiar i laboral del seu personal.

L’entitat de crèdit *torrentina rep aquest reconeixement pel seu primer Pla d’Igualtat, en el qual es reconeix la igualtat d’oportunitats com un dels seus principis fonamentals, i engloba múltiples i diverses accions de corresponsabilitat i conciliació dirigides als seus professionals.

El director general de Caixa Rural Torrent, Javier Ruiz, ha manifestat la seua satisfacció per aquesta distinció “que reconeix el compromís de la nostra entitat amb la igualtat d’oportunitats i millora de la conciliació familiar, i ens anima a continuar treballant en la millora dels valors cooperatius fonamentals de l’estratègia de Caixa Rural Torrent, on les persones, la igualtat i l’equitat se situen en el centre de la nostra activitat diària”.

Així mateix, s’ha constituït la Comissió d’Igualtat de Caixa Rural Torrent, composta de manera paritària per representants de l’empresa i dels treballadors i les treballadores, per a vetlar pel compliment dels objectius i mesures del pla.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*