Cap de setmana de concerts A-Mà a l’Auditori de Sant Lluís a càrrec de les dues societats musicals de Bunyol a benefici de la AECC

Post també disponible en: Castellano

Hui divendres i demà dissabte a les 22.30h a l’Auditori de Sant Lluís de Buñol se celebren dos grans concerts d’excel·lent qualitat musical a càrrec de les dues bandes simfòniques de les societats musicals bunyolenses. Hui és el torn de l’Artística i demà de l’Harmònica. 

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Buñol, s’ha mostrat molt satisfet per l’immillorable treball d’excel·lent qualitat que es posarà en escena sobre l’escenari de l’Auditori de Sant Lluís aquesta nit i demà a la nit. 

“Totes dues societats musicals han realitzat des del començament de la pandèmia un esforç ingent per mantindre l’escola de música oberta, oferir concerts i assajos segurs i ara és moment que tots els buñolenses puguem comprovar amb excel·lents programes aqueix esforç i que Buñol és cultura, Buñol és música, i que compta amb les dues millors bandes simfòniques del món”, recordava Pallás.

A més, aquests concerts reflecteixen al 100% la idiosincràsia de tot un poble unit per la música, i per la solidaritat, “ja que encara que l’entrada és gratuïta en entrar tindran guardioles de l’Associació Espanyola contra el Càncer per a poder fer el seu donatiu que anirà íntegrament a la investigació d’aquesta malaltia”, recordava l’edil del ram.

Enguany la AECC de Buñol no ha pogut realitzar acaptes ni els seus actes multitudinaris seguits per tota la població com el Run Càncer o el sopar solidari. Així que s’espera que amb l’assistència de tots els aficionats a la bona música puguen rebre molts donatius. 

L’aforament de l’Auditori de Sant Lluís està limitat al 50% de la seua capacitat, s’exigeix màscara obligatòria i asseure’s solament amb els convivents, a més de la presa de temperatura i registre de nom i telèfon a l’entrada al recinte. Buñol va ser pioner en la realització de concerts a l’aire lliure el passat estiu i continua bolcant-se amb la cultura segura.

La setmana que ve es tancarà aquest cicle d’estiu 2021-“Cultura a-Mà”, amb un concert de Música Barroca, a càrrec del Grup de Metalls Buñol. El Concert serà a l’Església de Sant Pere Apostol a les 20 hores. L’aforament és limitat a 150 espectadors.
L’entrada és gratuïta, però cal presentar-la abans d’entrar en el moment de fer el registre d’assistents.
Les entrades fins a fi d’existències, poden retirar-se a la Biblioteca Municipal. a partir del dilluns 16 d’agost de 10 a 14 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*