CC OO demana a l’Ajuntament de Bunyol que el campionat d’escacs del 1r de Maig porti el nom d’Ismael Esteve Manzano

Primera página del pliego de firmas entregado por CCOO.
Primera página del pliego de firmas entregado por CCOO.

Post també disponible en: Castellano

Primera página del pliego de firmas entregado por CCOO.
Primera pàgina del plec de signatures lliurat per CCOO.

Diversos centenars de persones entre veïns i veïnes de Bunyol costat de sindicalistes de la comarca avalen la sol·licitud a l’ajuntament. La iniciativa presa per companys d’Ismael, en el sindicat de CCOO ha basat la sol·licitud en els següents termes:

Emilio Lamas Galarza, al costat de totes aquelles persones les signatures avalen la petició ha fet entrega de les signatures recollides a l’ajuntament amb la següent explicació:

Des de fa 37 anys se celebra a Bunyol, a iniciativa de CCOO en el marc de la celebració del Primer maig el campionat d’escacs, que sempre a comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El proper Primer de Maig, des del món sindical de Bunyol, volem que el campionat d’escacs del Primer de Maig, es trobi entre els actes culturals i esportius organitzats anualment per l’Ajuntament, i SOL·LICITEM que aquest campionat passi a dir Campionat d’Escacs Primer de maig Ismael Esteve Manzano, en memòria i record d’aquest entranyable company sindicalista mort el passat any.

Ismael, igual que altres companyes i companys de la seva generació va aportar el seu esforç a la consolidació del sindicalisme no només en l’àmbit de Bunyol, sinó també a nivell estatal en les negociacions del Conveni Col·lectiu de la indústria del Paper i Arts Gràfiques.

La contribució d’Ismael Esteve Manzano a la divulgació i pràctica dels escacs va ser més que notòria, de manera que amb la sol·licitud que realitzem uneix el seu exemplar contribució al sindicalisme en el marc de la seva gran afició els escacs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*