Cemex renova el seu compromís amb el CD Bunyol l’any del seu centenari

Post també disponible en: Castellano

Per segon any consecutiu ambdós entitats acorden renovar el conveni subscrit en 2018 i que permet al club mantindre la seua activitat i ampliar el nombre d’alumnes de l’Escola

CEMEX renova un any més el seu compromís amb el Club Esportiu Bunyol de futbol. Així, per tercera temporada consecutiva, les dues entitats han signat un acord de col·laboració que permetrà l’adquisició de material esportiu i equipació per als 150 joves i xiquets que formen part de totes les categories del Club, a més de suport a la contractació de personal tècnic, la realització de reconeixements mèdics o la impartició de cursos de formació.

El director de la Fàbrica de CEMEX a Bunyol, Alejandro Fuster, i el president de el Club Esportiu Bunyol, Francisco Zanón, han signat a les instal·lacions esportives de l’Club l’acord per a la renovació de la col·laboració que ambdues entitats mantenen des de 2018. La renovació comprèn la temporada 2020-2021, any en què el Club celebra el seu centenari, i beneficiarà totes les categories que l’integren.

Segons ha detallat Fuster, “volem seguir col·laborant en la promoció de l’esport a Bunyol, pel que representa per al desenvolupament personal i col·lectiu en el municipi, especialment en el complicat moment que vivim. En aquest sentit, pensem que l’escola esportiva continua sent una gran inversió de futur, ja que compta amb un gran planter de més d’un centenar de joves, que confiem que continue creixent “.

Francisco Zanón, ha subratllat a més la importància que tenen aquest tipus d’acords per ajudar els més joves a assolir tot el seu potencial, tant a nivell esportiu com personal. “El Club Esportiu Bunyol ja és centenari i com a tal, la nostra tasca va molt més enllà d’ensenyar a jugar a futbol. Tenim una gran responsabilitat amb la comunitat, amb els veïns, i sobretot amb els xiquets i joves de la localitat. El Club, amb el rellevant suport de la centenària cimentera del municipi, vol seguir contribuint a el desenvolupament de les capacitats de tota la seua escola i de la pròpia institució “.

Aquesta signatura també implica beneficis per als empleats de CEMEX a la província de València, atès que es mantenen els descomptes en les activitats que desenvolupe el club, així com en la utilització de les instal·lacions esportives quan estiguen disponibles o en proves de salut que el club ofereix a un cost especial o reduït per als seus socis.

Aquest acord s’emmarca en la política de RSE de CEMEX en la qual s’integren aquest tipus de col·laboracions, que promouen amb caràcter general el desenvolupament econòmic, social i cultural en aquells municipis on la companyia desenvolupa les seues activitats i, de manera particular, l’educació i el desenvolupament de capacitats de les persones a qui beneficien.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*