Cemex ven el seu negoci de ciment blanc i la seua planta de Bunyol per 180 milions de dòlars al grup turc Çimsa

Planta que la empresa cementera Cemex tiene en el término de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Planta que la empresa cementera Cemex tiene en el término de Buñol.
Planta que l’empresa cimentera Cemex té al terme de Bunyol.

La cimentera Cemex ha informat que ha arribat a un acord vinculant amb Çimsa Çimento Sanayi Ve Ticaret A.S. (empresa amb oficines centrals a Turquia) per vendre el seu negoci de ciment blanc, incloent la seva planta de ciment a Bunyol per aproximadament 180 milions de dòlars.

La cimentera Cemex ha anticipat que preveu “signar l’acord final durant l’abril de 2019 i concloure la venda durant la segona meitat de 2019. Aquesta desinversió proposta no inclou el negoci de ciment blanc de Cemex a Mèxic, així com tampoc la inversió en Lehigh Cement als Estats Units “, segons han informat des de l’empresa.

“Aquesta transacció és part de l’optimització en curs de la cartera de Cemex i que va ser anunciada en 2018 com a part del pla Un Cemex més fort. Un cop conclosa, permetria a Cemex concentrar-se en els actius més idonis per créixer en el context del pla de negocis actual de Cemex “, segons les mateixes fonts.

“Els recursos que s’esperen obtenir d’aquesta desinversió serien utilitzats principalment per a reducció de deute, així com propòsits generals corporatius. Una vegada que s’arribi a un acord final, el tancament d’aquesta transacció està subjecte al compliment de condicions habituals per a aquest tipus de transaccions , les quals inclouen l’autorització de reguladors “.

Des Cemex han afegit que la signatura és és “una companyia global de materials per a la indústria de la construcció que ofereix productes d’alta qualitat i serveis de confiança a clients i comunitats en més de 50 països. Cemex manté la seva trajectòria de beneficiar als que serveix a través solucions innovadores de construcció, millores en eficiència i esforços per promoure un futur sostenible “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*