Xest i Turís superen amb solvència els seus trobades contra l’Aldaia (2-1) i el Casas (2-0) mentres la UD Yátova cau a Manises (2-1

El CD Turís ha superat l'Cases al seu feu. Foto: Raúl Miralles.
El CD Turís ha superat l'Cases al seu feu. Foto: Raúl Miralles.
El CD Turís ha superat l'Cases al seu feu. Foto: Raúl Miralles.
El CD Turís ha superat l’Cases al seu feu. Foto: Raúl Miralles.

El CD Xest ha superat a un dur de la taula a casa per seguir guanyant-se el podi. El partit va començar més complicat per als de Juan Sánchez, ja que abans de la mitja hora del partit, els d’Aldaia van aconseguir posar-se per davant, també per la pressió pel lloc que ocupen en la taula (que el mateix míster de Xest pensa que van acabar la temporada molt millor), i en el 23 ‘, Gerardo Morillo posava per davant als visitants.

A partir d’aquí es van tancar per conservar resultat, però els chestanos van pensar en el global i poc a poc van saber trencar files i fer mal. Mèrit d’aquesta pressió que van exercir neix el gol de la igualada abans del descans, gol en pròpia porta de Roberto Vega en un mal rebuig que s’inicia en un córner que llancen els nostres.

Però evidentment els de La Foia no anaven a conformar-se amb això i conforme va anar transcorrent el segon acte, van anar millorant el joc. A més, també va pujar la intensitat i joc de contacte, per això en la segona meitat el col·legiat va assenyalar 10 grogues per a tots dos equips. No obstant això les pupil·les de Juan Sánchez el que veurien seria el gol de la reblat, de peus de el sempre valerós per al míster del Xest, Alejandro Godoy, que tancaria definitivament el partit per donar-li els 3 punts al Xest i col·locar-8º amb 4 punts .

Turís 2-0 Cases

El CD Turís allarga la ratxa de victòries i s’enforteix a casa. Els rojos sempre van anar per davant, tant en intensitat, com en joc, com també des de molt d’hora. En el 4, al marcador, gràcies a la cama de Pablo Fernández. El gol als de Casas els va bastant malament i es va notar en la influència del primer acte, ja que amb prou feines 10 minuts més tard, van encaixar el 2-0. Els locals estaven forts i decidits i els visitant estaven confusos i amb por de no encaixar més gols si volien rascar algun punt de Turís.

A la segona meitat el partit va acabar de decantar-se, ja que la batuta del partit va seguir en el bàndol vermell ia més en el 64 ‘, a enteniment de l’àrbitre, Omar Robledo va veure la vermella directa, i això sí que va acabar de noquejar als de Casas. El partit va ser succeint-se, els de Turís sense jugar-se-però amb calma intentant fer el tercer, però no hi va haver més modificacions en el marcador. Amb aquesta segona victòria consecutiva, es col·loquen quarts amb 6 punts.

Manises 2-1 Yátova

La UD Yátova ha patit la seva primera derrota, a Manises. El partit des de sempre va estar boig, amb moltes ocasions, anades i vingudes, bon joc i espectacle per a la grada. Per desgràcia per als de La Foia. D’hora va arribar el gol dels locals, els quals només van necessitar 2 minuts per estrenar el marcador. La reacció sabien que havia de ser instantània i per això van elaborar un joc que els va permetre reaccionar al 11 ‘, gràcies a Héctor Cifre, per donar pas a uns minuts de tuteig entre tots dos combinats. No obstant això qui aconseguiria fer el gol just una mica abans del descans serien els locals, de nou per sobre en el marcador, per anar per davant en el temps de descans.

Els yatoveros ho van intentar, van anar a per totes, però no anava a ser la seva tarda, tot i moure la banqueta i oferir un joc digne, les ocasions no acabaven de liquidar, a més dels locals a causa del resultat i observar una mica de desesperació yatovera, es van créixer i això els va permetre defensar resultat fins al final del partit. Yátova es classifica com 2º amb 6 punts, encara que al tancament d’aquesta informació encara quedaven per jugar-se alguns partits, de manera que la classificació podria variar finalment. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*