Cine i swing en la recta final de l’agenda cultural de Xest

Post també disponible en: Castellano

L’agenda cultural de Cheste continua amb una variada programació. El passat cap de setmana, el públic va gaudir de la projecció de la pel·lícula familiar Remi, una aventura extraordinària i de l’actuació de Babalú Swing Band.

Concert-espectacle “Ruta-66”

L’agrupació Babalú Swing Band va portar a Cheste el seu espectacle “Ruta-66”, en el qual els i les artistes convidaven a el públic a fer un viatge musical que començava en els anys 20 i arribava als 50, a través de la famosa carretera que creua d’est a oest dels Estats Units, tot això a ritme de swing i jazz.

Sota el lema #culturasegura, l’acte es va desenvolupar seguint totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats, a l’igual que s’ha anat fent en tots els espectacles culturals programats durant l’estiu; respectant la distància de seguretat, la restricció d’aforament i la presa de temperatura i higienització de mans a les entrades i sortides de recinte.

Tancament de la programació cultural de l’estiu 2020

La programació finalitza el pròxim cap de setmana amb la pel·lícula Aladdín, que es projectarà el divendres 31 de juliol, a les 22 hores a la plaça II República; i amb el concert de la Banda Simfònica La Lira, el dissabte 1 d’agost, a les 23 hores a la mateixa plaça.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*