Ciutadans d’Alzira trasllada la seua solidaritat amb els veïns i mostra el seu suport a totes les propostes que busquen millorar esta situació

Logotipo de Ciudadanos.
Logotipo de Ciudadanos.

Post també disponible en: Castellano

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha traslladat “la solidaritat de l’agrupació política amb tots els veïns afectats, així com el suport a totes les propostes que busquen millorar esta situació perquè no es repetisca”.

Llopis ha explicat que “a més de la declaració de zona catastròfica perquè els ciutadans puguen reparar els danys patits, s’ha d’exigir a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) que actue de manera immediata en els barrancs per mantenir-los nets i no en l’estat de abandó actual”.

D’altra banda, la regidora ha recordat que “si la CHX no actua, l’Ajuntament hauria d’assegurar el manteniment dels barrancs com a prevenció tant per inundacions com per incendis en èpoques estivals”.

La regidora també ha ressaltat “la solidaritat i humanitat entre el veïnat que s’ha ajudat en tot el que ha calgut: avisos, auxili de persones grans i neteja des de la nit de dijous”. Al seu torn, Llopis ha agraït “el seu treball i esforç a tots aquells que han col·laborat en tasques de neteja i adequació de la ciutat”.

Finalment, la representant de Ciutadans ha advertit que “es farà un balanç de la gestió de la crisi per part de l’equip de govern i la manca de comunicació, el primordial fins ara ha estat solucionar la situació”. “Cal destacar que no som responsables de la climatologia però sí de com es gestiona la previsió i els efectes”, ha conclòs Llopis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*