Comença la instal·lació de la fibra òptica en el polígon industrial i les urbanitzacions La Llomaina i Monte Horquera a Vilamarxant

Dos meses más tarde, los frutos comienzan a llegar, puesto los trabajos para la instalación de la fibra óptica ya han empezado.
Dos meses más tarde, los frutos comienzan a llegar, puesto los trabajos para la instalación de la fibra óptica ya han empezado.

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria d’Innovació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilamarxant, dirigida per Xavier Jorge, ha aconseguit que comence la instal·lació de la fibra òptica en el polígon industrial de l’Archilagar del Rullo i a les urbanitzacions de la Llomaina i Monte Horquera.

Els treballs per a la instal·lació de la fibra òptica ja han començat i permetran tant a les empreses del polígon com de les urbanitzacions de la Llomaina i Monte Horquera disposar d’un servei òptim en el que a connectivitat es refereix.

Després de les reiterades peticions per part d’empresaris i veïns, el regidor Xavier Jorge i l’informàtic Dani Simó van mantindre una reunió en el Centre d’Innovació i Ciberseguretat Telefònica al juliol amb els responsables d’I+D, Distribució i Desplegament i del sector públic. Durant la mateixa es van analitzar possibles inversions i acords que pogueren beneficiar a Vilamarxant.

Dos mesos més tard, els fruits comencen a arribar, ja que els treballs per a la instal·lació de la fibra òptica ja han començat. De fet, en el polígon ja està desplegada la fibra i en poques setmanes ja es podran sol·licitar les altes dels serveis.

Mentrestant, a les urbanitzacions estan executant-se les obres per a canalitzar la fibra i arribar a totes les vivendes. La previsió és que en un període d’un a dos mesos també es puguen demanar les altes. Fins a l’arribada de la fibra, els veïns de Monte Horquera tenien internet de 3Mb, equivalent a la que hi havia en el nucli urbà fa 20 anys, per la qual cosa hi havia molts problemes de connectivitat i la velocitat era lamentable.

L’arribada de la fibra òptica al polígon industrial de l’Archilagar del Rullo serà un gran impuls per a les empreses instal·lades, ja que l’escassa connectivitat llastrava el seu potencial. De fet, algunes empreses ja estaven planejant abandonar el terme municipal per esta circumstància.

Xavier Jorge, regidor d’Innovació i Noves Tecnologies, va expressar la seua satisfacció davant l’arribada de la fibra òptica a les urbanitzacions i el polígon: “L’objectiu és posar a Vilamarxant en el segle XXI i que no existisquen diferències entre un veí que viu en el nucli urbà, en una urbanització o en una gran ciutat”.

“Dotarem al nostre polígon dels millors serveis perquè les empreses vulguen vindre al nostre poble, creen més llocs de treball i generen més riquesa perquè tots disfrutem més del nostre sistema de benestar”, va agregar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*