Comencen els treballs per a la redacció dels Plans d’Autoprotecció de les Urbanitzacions de Monte Horquera, La Rodana, La Llomaina i la Pedrera del Rei

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant ja ha començat els treballs per a la redacció dels Plans d’Autoprotecció de les Urbanitzacions de Monte Horquera, La Rodana, La Llomaina i la Pedrera del Rei, totes elles situades en el terme municipal de la població de la comarca del Camp de Túria.

L’objectiu d’esta iniciativa és garantir la seguretat de les persones que viuen en estos centres residencials en els diferents habitatges existents. Com recull el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals, aprovat recentment en el ple municipal, són prioritàries estes actuacions per a salvaguardar la seguretat de la població.

L’àrea de Seguretat i Emergències, dirigida per Ciro Ferrer, pretén reduir els riscos en cas d’emergència i definir clarament els protocols d’actuació davant possibles incidències en el terme.

“A més de disminuir els perills, volem saber quines són les inversions necessàries per a poder dur a terme totes les actuacions necessàries davant possibles problemes. Especialment, ens centrarem en els sistemes de detecció i extinció d’incendis, senyalització d’emergència i vies d’evacuació”, ha indicat el regidor Ciro Ferrer.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*