Comencen les obres de reurbanització del carrer Perales i la rehabilitació de la façana de l’Ajuntament

Fachada del Ayuntamiento de Cheste.
Fachada del Ayuntamiento de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Fachada del Ayuntamiento de Cheste.
Façana de l’Ajuntament de Cheste.

Dimecres passat, 12 de juny, van començar les obres de reurbanizacón integral del carrer Perales, que contemplen una nova pavimentació i l’adequació dels conductes de la xarxa del subministrament d’aigua potable i de clavegueram, així com de la xarxa d’enllumenat públic.

L’Ajuntament invertirà 113.529,46 (IVA inclòs), provinents del programa de subvencions SOM de la Diputació de València, en la reurbanització completa d’aquesta via, que mantindrà una estètica similar a la del carrer Campillo, igual que es va fer a les actuacions de Zamenhoff, La Virgen i Manuel de Falla, escomeses fa uns mesos. El termini d’execució previst per a que finalitzin les obres és d’aproximadament tres mesos.

“L’actuació en aquest carrer és una continuació del procés de millora contínua del poble, en el que s’està seguint un pla de disseny per zones. Tant el deteriorament del ferm com les les instal·lacions amb fuites d’aigua i fecals del carrer Perales feia necessària la intervenció “, ha declarat l’alcalde, José Morell. “A més, la reurbanització respon a les demandes que el veïnat va expressar a través d’una enquesta”.

“El projecte de reurbanització d’aquest carrer porta previst des de fa dos anys i estic molt satisfet que per fi s’hagi pogut dur a terme”, ha afegit el regidor José Vicente Guijarro. “Igual que els carrers adjacents, Manuel de Falla, La Virgen, Doctor Zamenhoff i Campillo, ja realitzades; i Bonaire, que també està en prevista per escometre pròximament, Perales es veurà amb una estètica similar, amb voreres més amples, que faciliten la mobilitat de vianants, i amb el mateix tipus de pavimentació i il·luminació; però sobretot, aquests carrers reurbanitzats compten amb un sistema de sanejament renovat, que era molt necessari “.

Paral·lelament, la setmana passada van començar les obres de rehabilitació de la façana de l’Ajuntament, una infraestructura que data de 1906 i que, tot i que ha tingut petites intervencions per restaurar desperfectes al llarg del temps, precisava d’una rehabilitació integral.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*