Consternació a Bunyol per la mort de l’abanderat del CIM «La Armònica»

Imatge de l'abanderat publicada per "La Armònica" a les xarxes socials.
Imatge de l'abanderat publicada per "La Armònica" a les xarxes socials.

Post també disponible en: Castellano

El Centre Instructiu Musical «La Armònica» de Bunyol ha mostrat la seua “desolació a l’comunicar que Manuel Vila Garcia, abanderat durant els últims 31 anys, ens ha deixat avui (per aquest dimecres) després de diverses setmanes de terrible lluita contra el coronavirus”.

La Junta Directiva del CIM “La Armónica”, en nom dels seus companys músics i de tota la família litrera, ha volgut “expressar el seu més profund pesar a la seua estimada Carme, ex-presidenta de la Junta de Dones, les seves filles Tere i Carmen, que van ser Misses d’La Armònica i les seues nétes músiques de les que estava tan orgullós, ia tants amics que l’han conegut i saben de la seva qualitat humana i de la seua fortalesa “.

“Estimat Manolo, no podem acompanyar-te avui així que inundarem els nostres balcons d’escuts del Litre amb crespó negre a manera d’adéu silenciós fins que puguem acomiadar-nos de tu com mereixes. Ens sembla inconcebible pensar que no tindrem el privilegi de veure’t obrint el pas de la Banda de nou. Guardarem com un tresor el record de l’tremp amb el que has ensenyat a diverses generacions a desfilar i el respecte per la Bandera: intentarem tenir cura d’ella amb la mateixa devoció que ho feies tu. Manolo Vila, abanderat impecable i majestuós, estaràs sempre al cor dels teus éssers estimats, en la memòria col·lectiva de l’Litre i en l’aire de la Bandera a l’onejar a l’compàs de la música de la teva banda “, han finalitzat des del CIM “La Armònica”.

Nombroses condol

L’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrscosa, també ha mostrat el seu condol a través de les xarxes socials: “El coronavirus ha fet un dany irreparable a Bunyol. Ho ha fet a tot el món, però a nosaltres se’ns ha portat a una persona emblemàtica . Totes les pèrdues són doloroses, i en l’àmbit familiar el dol per la mort d’un pare és igual de dolorós sigui quina siga la circumstància. Però en l’àmbit social hi ha persones i situacions que ens afecten col·lectivament. i aquest és el cas: el coronavirus s’ha dut a Manolo, l’abanderat d’ ‘el Litre’. Un home entranyable, bo ia més, emblema d’una de les nostres bandes. DEP. una abraçada molt gran a la seva família, als seus amics, a tots els litreros ja tots els veïnes i veïns de Bunyol “, ha manifestat Juncal Carrascosa.

Per la seua banda, el responsable llegeix àrea de Festes de l’Ajuntament de Bunyol, Rafael Pérez, també ha manat través de les xarxes socials “una abraçada enorme a tota la família litrera ia la família de Manolo, especialment a la nostra companya Tere. Sempre és dur perdre a algú com ell però més en aquests moments tan durs, sempre tindré un record per a un gran litrero però sobretot una persona molt especial per a la cultura musical de Bunyol i que ha estat part important de la concòrdia musical entre les dues bandes. Fins sempre Vila”.

A les condolences per la pèrdua de Manuel Vila també s’ha sumat a través de les xarxes socials el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, Juan Luis Pallàs, així com molts directors, compositors i músics en general vinculats amb “La Armònica” de Bunyol .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*