Cs presenta una moció perquè l’Ajuntament es comprometa a col·laborar en el 50 aniversari de La Nostra Veu

Imagen de la iniciativa.
Imagen de la iniciativa.

Post també disponible en: Castellano

Imagen de la iniciativa.
Imagen de la iniciativa.

Ciutadans (Cs) d’Alzira ha presentat una moció perquè l’Ajuntament es comprometa a col·laborar en el 50 aniversari de La Nostra Veu (antiga PROSUB). La portaveu del grup municipal, Maria José Llopis, ha assenyalat que “esta associació realitza una gran tasca social per les persones amb discapacitat d’Alzira i els voltants”.

Llopis ha explicat que “s’ofereixen tallers en què els socis poden aprendre diferents habilitats o, senzillament, desenvolupar la seua part més social amb altres amics”. En este sentit, la representant de Ciutadans ha recordat que “hi ha molt per fer per aconseguir una veritable inclusió perquè tots, sense distinció, puguen dur una vida normalitzada en la qual es garantisquen tots els seus drets”.

“Per esta raó és important que l’Ajuntament pose a la seua disposició tots els mitjans per poder fer una celebració digna dels 50 anys de servei que porten prestant a la nostra ciutat”, ha declarat la regidora de Ciutadans, que també ha exposat que “este aniversari pot servir d’impuls per donar a conèixer el funcionament intern de l’associació i animar la implicació de més gent disposada a col·laborar”.

D’altra banda, Llopis ha reconegut que “hi ha nombroses agrupacions que contribuïxen al bon funcionament social d’Alzira perquè suplixen buits que l’Administració no és capaç d’omplir”. “Totes i cadascuna d’elles mereixen el suport absolut de l’Administració local i per este motiu, hem ajudat a totes les organitzacions que ens ho han demanat”, ha assegurat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*