CSIF alerta de el tancament de preingressos a l’hospital d’Alzira i exigeix la seua obertura permanent davant la saturació d’Urgències

Post també disponible en: Castellano

El sindicat lamenta la manca de resposta de la Gerència d’el Departament davant l’escassetat de personal a les plantes

El sindicat CSIF denuncia el tancament intermitent de la Unitat de preingressos de l’hospital de la Ribera. La central sindical reclama la seva obertura permanent, sobretot en la situació actual de pandèmia i tenint en compte que durant l’última setmana el Servei d’Urgències ha estat tenint una mitjana de 20 persones pendents d’ingrés diàriament.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que la Gerència de el Departament va reobrir la planta després de la denúncia de el sindicat fa un parell de setmanes. No obstant això, el passat dia 9 la va tornar a tancar fins al 12. El sindicat considera que s’està obrint “a l’capritx” dels responsables de l’hospital i sense tenir en compte ni la situació de pandèmia ni la saturació de el Servei d’Urgències.
CSIF assenyala, a més, que aquesta mesura suposa “una falta de respecte cap als professionals que formen part de la unitat”, ja que la Gerència els utilitza, quan tanca preingressos, “per posar pegats les mancances que es donen en la resta de plantes de hospitalització “. Davant d’aquesta situació, la central sindical reclama “una càrrega de treball permanent per a aquesta unitat, com es dóna a la resta d’hospitals de la xarxa pública. El personal sanitari no tenen per què patir les mancances organitzatives que es produeixen en el Departament de la Ribera i que deriven en una minva en l’atenció als usuaris “.
La central sindical explica que ha demanat una reunió urgent amb la Direcció d’Infermeria i amb la Gerència de Departament per abordar la manca de personal a les plantes d’hospitalització, sense que fins ara hagi rebut resposta. “En la majoria de plantes la sobrecàrrega de treball per al personal d’Infermeria i TCAES està fent insuportable. Si no reforçar-immediatament, la situació pot ser crítica en les pròximes setmanes “, recalca CSIF.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*