CSIF alerta que l’oficina estatal d’Ocupació de Requena és atesa aquests dies per un sol treballador a jornada completa

Logotipo del sindicat CSI-F.
Logotipo del sindicat CSI-F.

El sindicat CSIF alerta que l’oficina del Servei Públic d’Ocupació Estatal a Requena es troba durant aquests dies atesa per un sol treballador a jornada completa. Aquesta persona cobreix l’atenció a 30 usuaris diaris. La central sindical reclama al Ministeri de Treball que, amb urgència, incrementi la dotació de personal.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que la situació s’ha deteriorat en els últims mesos, ja que l’oficina disposava, al juny, de sis treballadors. El sindicat assenyala que la finalització dels contractes del personal interí ja va deixar a aquestes dependències sense un dels seus efectius. El passat mes d’agost es va jubilar la directora, i la seva plaça vacant no ha estat coberta. D’aquesta manera, es quedava amb quatre.

CSIF continua relatant que en l’actualitat hi ha dos treballadors de vacances estivals i un tercer amb una reducció de jornada del 60 per cent. Aquesta circumstància significa que, en la pràctica, únicament un empleat atén, a jornada completa, a tots els usuaris de la comarca d’Utiel-Requena que van a fer tràmits a l’oficina estatal d’ocupació.

El sindicat insta el Ministeri d’Ocupació a reforçar aquest servei públic. De la mateixa manera, recorda que encara està pendent la instal·lació d’un elevador per facilitar l’accés a les dependències, ja que es troben en un primer pis al qual únicament s’arriba per escales. Malgrat el compromís de l’Administració de instal·lar-ho, passen els mesos i continuen només amb l’escala d’accés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*