CSIF denuncia que l’hospital de la Ribera està “desbordat” i urgeix a instal·lar l’hospital de campanya i a reforçar la plantilla

Post també disponible en: Castellano

El sindicat alerta de “la situació caòtica”, amb més de 50 persones pendents d’ingrés i 250 pacients ingressats

El sindicat CSIF denuncia “la situació caòtica” a l’hospital de la Ribera, que està “desbordat” per l’acumulació de pacients amb covid-19 en urgències i la manca de mitjans. La central sindical urgeix a la instal·lació de l’hospital de campanya “que es va anunciar en la primera onada de la pandèmia i de què encara no se sap”.

La Central Sindical Independent assenyala que aquest matí més de 50 persones que han acudit a Urgències esperaven per ser traslladades a llit en un recinte hospitalari que compta ja amb 250 pacients ingressats. “L’escassa previsió del que era més que possible que pogués ocórrer al costat de la deslligada incidència de positius en el departament de salut ha generat una situació caòtica”, explica el sindicat.

CSIF alerta de “l’enorme pressió assistencial”, amb “desenes de pacients esperant a Urgències pendents d’ingrés hospitalari i gairebé sense llits d’intensius, amb una Direcció que demostra que no té eines per afrontar aquesta situació”.

El sindicat recalca que “els treballadors es troben totalment extenuats per falta de mitjans humans, amb múltiples contagis entre ells i la manca d’unes instal·lacions que permetin treballar en unes condicions mínimes de qualitat. L’hospital segueix sense disposar d’un doble circuit de pacients respiratoris en Urgències. Tampoc ens han informat de quan acabaran les obres que van començar tard i malament per posar remei parcialment el dèficit estructural “.

CSIF apressa a condicionar l’hospital de campanya ja que s’instal·li a la porta de l’actual recinte hospitalari, de manera que “com a mínim serveixi per tractar els pacients que arriben a les portes i no tenen patologia covid i així alleujar en part la situació” . De la mateixa manera, la central sindical reclama més professionals i que “Conselleria posi en marxa els més que necessaris autoconciertos per al personal de especialitzada”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*