CSIF es reuneix amb la Plataforma Pro Hospital i reclama un centre per a malalts crònics a La Foia de Bunyol-Xiva

CSIF se ha reunido con la Plataforma Pro Hospital Comarcal.
CSIF se ha reunido con la Plataforma Pro Hospital Comarcal.

Post també disponible en: Castellano

El sindicat CSIF s’ha reunit amb la Plataforma Pro Hospital i li ha mostrat el seu suport a la reivindicació d’un centre hospitalari de mitjana i llarga estada per a malalts crònics a la Foia de Bunyol-Xiva. A més de a aquesta comarca, també atendria a Utiel-Requena o Camp de Túria. La central sindical portarà davant Conselleria de Sanitat aquesta petició i instarà escometre-la.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que a la reunió, mantinguda pel presidenta de Sanitat del sindicat, Rafael Cantó, i la vicepresidenta de Sanitat, Dolly Prunés, amb el president de la Plataforma, Antonio Barrero, i amb el vocal Juan Salvo, han analitzat la necessitat d’aquest hospital. En concret, han alertat “sobre l’envelliment de la població i la manca de lloa mitjans necessaris per a atendre a persones de malalties cròniques i de dependència”.

La central sindical coincideix que aquest hospital permetria “prestar una continuïtat assistencial als pacients amb diverses patologies, que veurien millorada la seva qualitat de vida amb rehabilitació i atenció sanitària en un centre hospitalari. A més, en aquest recinte fixarien objectius terapèutics adaptats a la situació del pacient que tinguessin en compte el seu pronòstic i qualitat de vida “.

La central sindical demanarà a Conselleria de Sanitat “que escolti la plataforma i que planifiqui un hospital de crònics de mitja i llarga estada a la Foia de Bunyol-Xiva. El sindicat lamenta l’escassetat d’aquest tipus d’instal·lacions a la província de València a tot i la demanda creixent “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*