CSIF planteja a Conselleria que noli un autobús per a enllaçar València amb Requena i facilitar cobrir les places de sanitat

Post també disponible en: Castellano

El sindicat assenyala que podria fer-se extensiu a altres administracions i així evitar que treballadors renuncien a aqueixos llocs davant despeses de gasolina de 700 euros al mes

El sindicat CSIF ha demanat per escrit a Conselleria de Sanitat, i més en concret al departament de salut de Requena, “la contractació d’un autobús per al trasllat des de València a treballadors fins a Utiel amb parada prèvia a Requena”. La central sindical indica que “seria una opció amb la finalitat de tractar de captar a professionals que estan desistint d’ofertes de treball”. A més, podria fer-se extensiu a altres empleats públics, com a docents.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha realitzat aquesta petició pel fet que, tal com indica en el seu escrit, “a la falta de facultatius que venim patint en diversos serveis (Cardiologia, pediatres, metges de primària) aquest estiu s’han sumat altres categories professionals, com a Infermeria, SAMU o Medicina Intensiva”.
El sindicat continua explicant que la situació s’agreuja pel fet que “s’estan produint negatives a ofertes de treball en totes les categories laborals en el nostre departament de salut motivades, entre altres factors, per la carestia del desplaçament”. En aquest sentit, la central sindical apunta a despeses de fins a 700 euros mensuals en gasolina en vehicles particulars per a traslladar-se a una comarca amb nuclis de població dispersos i allunyats.
CSIF, davant aquesta circumstància, proposa en el document presentat per registre d’entrada que Conselleria observe “precedents pròxims de prestació d’aquest servei amb autobús, com ocorre a Albacete amb l’hospital d’Almansa”. En aquesta línia planteja el noliejar aquest transport regular per a treballadors que també podria beneficiar a altres col·lectius, com al personal docent que es desplaça des de València per a dur a terme la seua labor en la mateixa comarca que engloba a municipis com Requena o Utiel.
La central sindical demana aquesta mesura, igual que la declaració de places de difícil cobertura en el departament, la qual cosa suposaria que puntuaren el doble que les restants en la suma de mèrits. D’aquesta manera representarien un al·licient major per a cobrir-les en aquesta comarca d’interior que es troba amb serioses dificultats per a disposar de personal que puga atendre els diferents serveis públics.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*