Del 21 al 25 de setembre jornades de portes obertes de classes dirigides de la piscina coberta d’Utiel

Post també disponible en: Castellano

Dilluns que ve arranquen les activitats dirigides tant en sales de la pròpia piscina com del poliesportiu municipal seguint els protocols de seguretat i higiene Covid

Dilluns que ve, 21 de setembre, es reprèn l’activitat de les classes dirigides a la Piscina Coberta d’Utiel amb una àmplia programació per a totes edats que es durà a terme seguint els protocols de seguretat i higiene marcats.

Jornades de Portes Obertes

Per donar la benvinguda a aquesta obertura, la Piscina Coberta d’Utiel celebra de l’21 a el 25 de setembre Jornades de Portes Obertes amb l’objectiu que els usuaris coneguen de primera mà la planificació i nova programació d’activitats.
A partir del dilluns, els amants de l’esport podran gaudir de les sessions dirigides per monitors especialitzats en diferents modalitats: Zumba, cicle indoor, cross training, pilates, ioga, cardiojump, hipopressius, GAP etc. A més, continuaran les activitats extraescolars dirigides a joves de 4 a 16 anys amb: Zumba kids, cardiojump kids, ball modern …
Com a novetat aquest any s’incorporen sessions de “Elements Training” i “Entrenament d’Alt Rendiment”.
Les activitats es duran a terme a les sales habilitades tant a la piscina coberta com en el poliesportiu municipal complint els prorocolos de distanciament social, seguretat i higiene.

Reserva de classes en APP Utiel

Ja es pot gestionar la reserva d’activitats dirigides a través tant del web com de l’APP de l’Ajuntament d’Utiel al banner “Reserves Esportives”.

Els usuaris podran seleccionar la sessió a la qual volen assistir amb antelació a través d’aquesta aplicació d’una forma ràpida i senzilla.

Mesures especials

  • Es podrà realitzar a màxim una reserva a el dia amb antelació. A partir de les 9 del matí quedaran disponibles les places lliures de les activitats a reservar en el mateix dia.
  • Distància de seguretat de 2 metres en totes les activitats i sala fitness
  • Mascarilla obligatòria fins arribar a el lloc d’entrenament i presa de temperatura abans d’entrar.
  • Desinfecció de calçat i mans abans d’entrar a les sales, entre classe i classe i ventilació contínua de les sales.
  • Cada usuari haurà de portar la seva pròpia estoreta.

Informació ampliada d’activitats, horaris i tarifes a la Piscina Coberta Municipal: 960262262/671 04 88 30 – piscinacubierta@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*