Detenen a un home per maltractaments en l’àmbit familiar que es trobava ocult pels seus familiars a Nàquera

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil de València deté a un home de 44 anys i nacionalitat espanyola per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar que es trobava en parador ignorat. A més, li constaven dos assenyalaments judicials.

Els agents van tindre coneixement després d’una denúncia interposada per la víctima i conscients del risc que això implicava per a la víctima, es va establir una protecció permanent mentre es tractava de localitzar i detindre a l’autor dels fets.

Fruit de les gestions practicades es va aconseguir esbrinar el parador de l’autor, verificar la seua identitat i procedir a la seua detenció. El detingut es trobava ocult pels seus familiars en la localitat de Nàquera, els qui també el traslladaven i donaven recer tant en diverses localitats de la província com fora d’esta. A més, era acompanyat per un home en tot moment.

Una vegada localitzat es van realitzar diversos operatius per a aconseguir la detenció de l’autor dels fets a Nàquera.

Finalment, els Guàrdies Civils encarregats de la localització van procedir a la detenció d’un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Lliria i s’ha decretat el seu ingrés a la presó.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*