Detenen un home de 38 anys com a presumpte autor de diversos robatoris amb força en cases de camp de Xàtiva, Alzira, Castelló i Massalavés

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil en l’operació “COULLA” realitzada per la Guàrdia Civil de Carcaixent en el marc de el pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força ha detingut una persona implicat en diversos delictes comesos a Xàtiva, Alzira, Castelló i Massalavés.

Des de primers del mes de desembre de 2020 es va tenir coneixement de la comissió de diversos fets il·lícits, consenteixes en el robatori d’interior de cases de camp, on es sostreia utilitzant la força, eines, maquinària, generadors, inversors i instal·lacions elèctriques de plaques solars .

Gràcies a les investigacions realitzades es va poder procedir a l’explotació de l’operació amb un registre on es van localitzar diversos objectes sostrets en els robatoris a més de 160 plantes de marihuana i una pistola làser.

Per això es va detenir un home de 38 anys i nacionalitat espanyola per la seva presumpta participació en delictes de robatori amb força, receptació i cultiu de drogues.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 4 d’Alzira.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*