Dispositiu sanitari especial a Xest amb motiu del GP de Motociclisme

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises comptarà durant aquest cap de setmana amb un dispositiu sanitari especial per atendre els milers de visitants que es van a donar cita a la localitat amb motiu del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana. Així es va acordar en una reunió realitzada el passat 5 de novembre a la qual va assistir la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente.
A l’igual que en l’edició anterior del Gran Premi, l’àrea de salut va a reforçar la dotació assistencial de el Centre de Salut de Xest des de divendres a la tarda fins diumenge. De la mateixa manera, el servei d’urgències estarà reforçat per atendre qualsevol eventualitat i el centre sanitari estarà en coordinació amb Protecció Civil per a realitzar les primeres atencions. Al centre de salut de Xest hi haurà un augment de la plantilla de el punt d’atenció continuada que constarà de quatre metges, quatre infermers i dos zeladors i des de l’Hospital de Manises-departament 23 es dotarà de material sanitari als equips de Protecció Civil i es reforçaran els serveis de portes d’urgències, traumatologia i cirurgia.
Com en edicions anteriors, l’Ajuntament de Xest i l’Hospital de Manises han coordinat amb Protecció Civil de Xest, la Policia Local i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) un dispositiu sanitari per tal de facilitar la comunicació entre tots ells i assegurar la prestació sanitària a tots i totes les visitants. “La coordinació sanitària en aquest tipus d’esdeveniments ha d’estar ben planificada i així s’ha fet perquè tots els agents implicats estiguin en permanent comunicació i sàpiguen quin és el protocol d’actuació”, afirma Llorente. “Com cada any, comptem amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil donant servei a Xest durant tot el cap de setmana, coordinant-se permanentment amb el Centre de Salut i la Policia Local, així com amb altres dispositius”.
D’altra banda, les farmàcies de la localitat oferiran servei en horari de 9 a 21 hores tant avui dijous com demà, divendres i la farmàcia de guàrdia de dissabte serà la situada al carrer Chiva. Aquest mateix dia, dissabte 16 de novembre, la farmàcia de l’avinguda Castella obrirà de 9 a 14 hores i la ubicada a la plaça Doctor Cajal, de 9 a 21 hores. Aquesta última també estarà oberta el diumenge de 9 a 14 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*