Dolores Julián és elegida candidata d’Esquerra Unida per a les municipals a Xiva

Post també disponible en: Castellano

L’actual edil ha sigut triada per l’assemblea del col·lectiu local d’EUPV-IU a Xiva com a candidata a l’Alcaldia per a les pròximes Eleccions Municipals de maig. La decisió ha sigut presa aquest dissabte 25 de març i per la unanimitat de la militància.

“Dolores Julián Sánchez és una històrica socialista que es va integrar com a independent en la candidatura electoral d’Esquerra Unida a Xiva en les últimes eleccions municipals de 2019. Dirigeix la regidoria de Desenvolupament Urbà i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Xiva des de fa uns mesos i la seua labor al capdavant d’aquesta, ha sigut determinant perquè el col·lectiu local confie en ella de manera unànime”, segons fonts de la formació.

“El seu dilatat compromís associatiu al seu poble, des de les festes locals fins a l’educació per a persones adultes, li atorga gran bagatge i experiència, a més d’un fort reconeixement social. Així mateix, la seua relació amb la vida política des de sempre, li identifica com una persona preocupada per contribuir a millorar la vida de les veïnes i veïns de Xiva”, han afegit les mismes fonts. 

Amb ganes i il·lusió d’afrontar aquest nou repte, Dolores Julián ha afirmat representar a “una força política d’acords, propostes i progrés, que treballa des de l’honradesa i l’honestedat per l’interés del poble de Xiva.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*