El 65% de l’energia consumida a l’Hospital de Manises prové de fonts renovables

Post també disponible en: Castellano

Per a aconseguir-lo, el centre sanitari ha substituït el subministrament d’energia elèctrica per un provinent de fonts renovables

A més, en 2020 el consum que més s’ha reduït ha sigut el del gas natural, principal focus d’energia no renovable, que ha baixat en un 13% respecte a l’any anterior

Ricardo Trujillo: “Portem anys realitzant actuacions en totes les nostres àrees de consum d’energia per a contribuir a un sistema sanitari sostenible i respectuós amb el medi ambient, en línia a la salut de les persones”

L’Hospital de Manises continua apostant per un Programa d’Eficiència Energètica contribuint no sols a l’estalvi sinó també al cuidant del medi ambient en línia amb la salut de les persones. Aquesta línia d’actuació es tradueix, entre altres coses, en una disminució considerable en el consum d’energia del centre hospitalari fent que un 65% de les energies consumides siguen renovables. Per a això, el centre sanitari va substituir el subministrament d’energia elèctrica per un provinent de fonts renovables.

Prova d’això és que durant 2020 la despesa que més s’ha reduït ha sigut el del gas natural que ha baixat en un 13% respecte a l’any anterior. “Portem anys realitzant actuacions en totes les nostres àrees de consum d’energia per a contribuir a un sistema sanitari sostenible i respectuós amb el medi ambient, en línia a la salut de les persones”, explica el doctor Ricardo Trujillo, gerent del Departament de Salut de Manises.

“Les xifres de reducció de consum energètic i de generació d’energies renovables ha sigut possible gràcies a una gestió eficient de les instal·lacions de climatització, aigua calenta sanitària i il·luminació. Consumir menys és important, però en el nostre cas, fer-lo de manera eficient és clau ja la nostra activitat és contínua a qualsevol hora, tots els dies de l’any”, explica Iván Ruiz, responsable d’Infraestructures del Departament de Salut de Manises. A més, Iván afirma que “aquest tipus de mesures suposa no sols afermar el nostre compromís amb el medi ambient, sinó també amb la salut del planeta en línia amb la salut de les persones”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*