L’Ajuntament de Bunyol fa una crida a la “tranquil·litat” després dels últims casos detectats de Covid-19 a la localitat

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol ha realitzat una crida “a la calma ia la tranquil·litat” després dels últims casos detectats de Covid-19 a la localitat.

Pel que fa a la remor que ara mateix circula en el municipi sobre un possible rebrot d’origen social que afectaria diverses desenes de joves, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Bunyol, Rafa Pérez, ha informat que, fins al moment, “solament hi ha un cas confirmat de coronavirus, es tracta d’una persona jove i s’acaben de realitzar les proves a tots els seus contactes i el seu entorn més pròxim. Pel que fins d’aquí a uns dies no sabrem el resultat definitiu de totes les proves realitzades, encara que a l’ semblar molts d’ells ja s’han fet algunes proves de manera privada i tots ells estan donant negatiu “.

Rafa Pérez ha informat que són “al voltant d’un centenar les proves que s’han fet a través de la Conselleria de Sanitat atès que es tracta d’una persona jove amb molts contactes socials, però fins d’aquí a uns dies no sabrem el resultat”.

No obstant això el pimer tinent d’alcalde de Bunyol ha insistit que la situació “està totalment controlada, els rastrejadors estan realitzats un gran treball i totes les persones que hagin pogut tenir contacte amb el jove afectat estan sota observació”.

També ha insistit que cap de les persones que s’han realitzat les proves per determinar si s’han contagiat o no “tenen cap símptoma, de manera que tot s’està fent per precaució”; per aquest motiu Rafa Pérez hagi volgut “lloés el gran treball que estan realitzant els rastrejadors per determinar l’extensió de l’possible contagi.

Pel que de nou Rafa Pérez ha volgut fer “una crida a la prudència ia la calma, ja que la situació està totalment controlada”.

Casos dels últims 14 dies

Rafa Pérez també ha explicat respecte als últims quatre casos detectats durant les últimes dues setmanes a la localitat, que “un d’ells ha estat un contagi via hospitalària, que a més va contagiar a un familiar i tots dos van passar de seguida a estar sota control, i els altres van ser dos casos importats que, a l’igual que els anteriors, també van ser de seguida aïllats i controlats convenientment. Pel que tampoc hi ha motiu per a l’alarma “.

Rafa Pérez ha finalitzat recordant que la millor prevenció és “l’ús adequat de la mascareta, la distància social així com extremar les mesures d’higiene i especialment el rentat de mans”, pel que ha reiterat que, seguint aquestes senzilles normes “no hem caure en l’alarmisme “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*