El bunyolense Teo Pros, primer entrenador de la Selecció d’handbol Cadet de la Comunitat Valenciana

Ya ha comenzado a entrenar con el combinado de cara al campeonato de España que se disputa a principio de año en Santander.
Ya ha comenzado a entrenar con el combinado de cara al campeonato de España que se disputa a principio de año en Santander.

Post també disponible en: Castellano

El bunyolense Teo Pros es farà càrrec com a primer entrenador de la Selecció Cadet d’handbol de la Comunitat Valenciana. “El míster del Club Handbol Bunyol, que ja portava diversos anys com a segon entrenador de la Selecció, fa el salt i es col·loca com a cap visible d’un combinat que està cridat a fer grans coses en les competicions que té per davant”, segons han informat fonts del club.

La Selecció cadet porta ja diverses setmanes preparant el Campionat d’Espanya de Seleccions, que aquest any se celebra a Santander. “I el cap de setmana la presència buñolense va ser doble. A part de Teo Pros, va participar en la preparació el jugador cadet del Club Handbol Bunyol,« Chipi ». El buñolense va completar l’entrenament amb els millors jugadors de la Comunitat Valenciana i va rendir a un gran nivell. Sens dubte, va ser una autèntica experiència per a ell, que vol seguir sumant per continuar creixent com a jugador “, segons les mateixes fonts.

Des del Club Handbol Bunyol han mostrat la seva “satisfacció perquè la feina d’un club tan petit com el nostre es vegi reconegut per part de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana”. A més, han volgut “felicitar Teo Pros per aquest important pas” i a Chipi “per la seva crida a les files del conjunt autonòmic cadet”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*