El candidat de Retallades Zero proposa a Bunyol una taxa autonòmica als monopolis més contaminants 

Post també disponible en: Castellano

Joanen Cunyat, candidat a la Generalitat i número u per València de Retallades Zero, ha acudit divendres passat a Bunyol de campanya acompanyat per candidats de la comarca. El candidat ha estat recorrent la ciutat parlant amb els veïns, escoltant les seues propostes i preocupacions. “Els autònoms m’han transmés les dificultats que tenen per a arribar a fi de mes, especialment per la multiplicació de despeses energètiques”, ha explicat el candidat, qui els explicat el Pla d’Urgència contra la inflació de la formació, que inclou cobrir un 40% de despeses elèctriques professionals a les pimes i autònoms per a “alleujar” les factures. “”Així com una pujada d’impostos al 25% a bancs i elèctriques per a poder reduir-li’ls a la meitat a la petita i mitjana empresa valenciana”. 
Cunyat ha visitat la Llar del Jubilat de Bunyol per a presentar-los als residents el blindatge de les pensions en la Constitució, “una mesura per a impedir que les pensions puguen ser retallades o privatitzades total i parcialment”. Els residents li han transmés, entre altres qüestions, les dificultats per a poder realitzar la compra per la pujada de preus, per al que la formació proposa “un complement autonòmic perquè cap pensionista cobre menys de 1.200 al mes a la Comunitat Valenciana”. 
El candidat de Retallades Zero ha mostrat el seu suport a la reivindicació ecologista de la ciutat contra la crema de residus. La proposta que defensa la formació és una taxa autonòmica per a gravar a les empreses que veritablement contaminen, “són cinc o sis monopolis” responsables del 20% de la producció del CO₂ de la Comunitat Valenciana, “no les persones o les empreses en general” ha explicat el candidat. 
Retallades Zero és “la primera força extraparlamentària progressista a nivell nacional i es presenta a les eleccions autonòmiques per les tres províncies. En la precampanya i durant els pròxims dies en la campanya, els candidats estan recorrent les poblacions explicant als carrers l’alternativa per a València i la Comunitat, i recollint les propostes dels valencians”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*