El CD Bunyol s’imposa al Sant Marcel·lí remuntant al Beltrán (2-1)

El CD Buñol se ha repartido los puntos con el Barrio del Cristo. Foto: Raúl Miralles.
El CD Buñol se ha repartido los puntos con el Barrio del Cristo. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

Partit que podria haver acabat amb un resultat força més folgat, però la falta de definició, encara amb control del partit i del joc. Tres ocasions molt clares al primer temps, que els condemna a anar-se’n 0-0 als vestidors havent-les desaprofitat.

La primera meitat va ser molt igualada, això sí, amb un CD Bunyol molt intens i que volia posar-se per davant ràpid. No obstant això, cap de les dues van ser possibles, va caldre esperar a la segona meitat per veure gols i el primer cop ho donarien els visitants, al 51.

En el segon temps una acció aïllada del davanter visitant els fa fallar defensivament i cometre un penal desafortunat. El gol va malament però tenien en ment només la victòria, la van treballar i van ser portant-la al seu terreny.

A partir d’aquí el resultat els obliga a canviar tota l’estructura de l’equip i arriscar deixant defensa de tres i afegint gent per dins per crear superioritats i segones jugades, i fruit d’aquests canvis aconsegueixen els bunyolers el primer gol. Després de tenir dues pilotes davant de la porteria sense oposició, a quatre metres i llençar-los fora, va venir el Segon gol, a causa del empenta de l’equip i afició.

L’últim quart d’hora va ser clau, els bunyolers van aconseguir primer tornar a empat, amb gol de Mario Cubells. El gol els va donar la suficient moral com per afrontar el temps restant, i per això a la vora de l’xiulet de l’àrbitre, arribaria el gol blanc de la remuntada, de peus d’Edu Iranzo.

El míster, Rasco, ha volgut ressaltar “els jugadors que entren des de la banqueta que li donen un revulsiu important a l’equip, fent el que s’espera d’ells, encara amb una estructura d’equip que en res s’assemblava a l’habitual”.

El CD Bunyol després de la victòria es col·loca cinquè amb 29 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*