El CD Xest, la UD Yátova i el CD Turís inicien aquest cap de setmana els seus partits de lliga

Post també disponible en: Castellano

La Primera Regional torna a la marxa regular on la comarca tindrà representació amb tres equips que, d’inici, lluitaran per estar a dalt, com ja és tradicional.

El CD Xest haurà de rebre a casa el Manises, per aclarir la nau amb el nou projecte de Joan Sánchez al comandament i una plantilla que ha d’estar preparada per treure els seus primers punts i des del principi lluitar en les cotes altes de la taula.

La UD Yátova, amb Tomàs abril al comandament del vaixell, haurà de desplaçar fins a València per enfrontar-se al Joventut Picanya, com ja ocorregués la temporada passada, segurament l’equip voldrà lluitar per estar a dalt, sent dels millors: i per això assaltar un camp rival la primera jornada de Lliga és una bona posada en acció. Lluitaran per que els tres primers punts potencials viatgin a l’Municipal de Yátova.

Per la seva banda el CD Turís tindrà el deure de rebre el Benimar A, amb una plantilla que encara queda d’augmentar, i amb unes baixes sensibles, però que segur que per aquest cap de setmana tindran en ment fer parlar, oferir bon joc a la seva afició i lluitar aquests 3 punts tan necessaris per començar la temporada amb victòries. Informa, Raúl Miralles Lacalle. @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*