El Centre de Tecnificació del Circuit ofereix les seues primeres places per a pilots de motociclisme

Post també disponible en: Castellano

La Reial Federació Motociclista Espanyola ha publicat ja les bases de la convocatòria 
El CETDM suma ja quatre anys d’activitat de tecnificació de pilots d’automobilisme a Cheste 

El Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor (CETDM) del Circuit Ricardo Tormo ha obert el termini d’inscripció per a les beques academicoesportives i esportives de motociclisme de velocitat i ‘off-road’ per al curs acadèmic 2022-2023. Les bases de la convocatòria han sigut publicades per la Real Federació Motociclista Espanyola. 

Després de quatre anys d’activitat formant pilots d’automobilisme, el CETDM afronta una segona etapa per a iniciar la tecnificació de joves pilots de motociclisme, dirigida a pilots de competició, mitjançant un model de treball basat en entrenaments tècnics, físics i mentals, dirigits per un grup de professionals i docents especialitzats. 

El CETDM posarà a disposició dels pilots becats les instal·lacions esportives, els tècnics, el servei mèdic i el material esportiu necessaris per a la seua formació integral, així com l’atenció acadèmica, l’allotjament i la manutenció en el cas dels interns al centre educatiu de Cheste i al Circuit Ricardo Tormo. 

Es convoca un total de 6 places, 4 de velocitat i 2 d”off-road’. Les beques academicoesportives estan orientades a pilots que vagen a cursar 2n, 3r o 4t d’ESO fins a Batxillerat, amb edats compreses entre els 13 i 19 anys, i, per a les beques esportives, entre els 16 i 19 anys en velocitat i de 16 a 21 anys en les beques d”off-road’. A més, hauran de tindre nacionalitat espanyola i llicència homologada.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*