El cicle Música a la primavera entra en la seua recta final amb una trobada de bandes i el tribut a Alejandro Sanz

Post també disponible en: Castellano

Aquest cap de setmana Xest ha tornat comptar amb dues actuacions musicals en el marc de la celebració del cicle Música a la primavera. El dissabte, 4 de juny, el teatre Liceu va albergar el tribut a Alejandro Sanz titulat El que vaig ser és el que soc, protagonitzat per Fran Valenzuela.
“Fran Valenzuela ha portat aquest homenatge a innombrables escenaris de tota la geografia espanyola, incloent el del programa televisiu La teua cara no em sona encara”, explicava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Si tancau els ulls és com escoltar al mateix Allunyant Sanz”.
La regidora també va aprofitar en la seua intervenció per a convidar al públic assistent a la trobada de bandes d’escoles de música que se celebrava l’endemà en La Lomiquia.

Trobada de bandes d’escoles de música

Els músics i les músiques del conjunt instrumental de l’associació musical La Lira de Xest van ser els amfitrions de la trobada de bandes d’escoles de música, que va comptar amb la participació de banda d’iniciació d’Alfafar i la de l’associació musical Barri del Crist. Cadascuna d’elles va realitzar el seu propi concert davant un públic que omplia pràcticament tot l’aforament de la carpa de l’àgora del parc de la Lomiquia i, finalment, les tres agrupacions van pujar juntes a l’escenari per a interpretar un breu repertori com a colofó final a l’acte.

Tancament de Música a la primavera

Dissabte que ve, 11 de juny, el cicle de Música a la primavera es clausura amb el musical de l’agrupació local Al compàs, Grease, en el teatre Liceu a les 19.00 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*