El cicle Música a la primavera porta al Liceu de Xest una trobada de bandes juvenils i l’espectacle ‘Divina Aberració’ de Cashalada

Post també disponible en: Castellano

Continuan les actuacions del cicle Música a la primavera, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xest.

El dissabte, 21 de maig, les agrupacions juvenils de les associacions musicals La Primitiva de Llíria i La Lira de Xest van oferir un concert en el teatre Liceu que va atraure a públic de les dues poblacions.
En la primera part, la banda juvenil edetana va interpretar Llavor Greus, de Pascual Pérez; Blue Overture, de Xavier Zamorano; The Beatles in Concert, de John Lennon i Paul McCartney i La màscara de la rabosa, de James Horner. Per part seua, la banda juvenil de Xest va interpretar en la segona part del concert Youth Music, de Frank Cogollos; Bolero per a Lluís, de Azael Tormo; Baghira, de Ferrer Ferrán i Coliseum, d’Hugo Chinesta.
L’esdeveniment va comptar amb la presència del president de la Banda Primitiva de Llíria, José Luis Pérez Veses, qui va rebre un detall de mans del president de l’associació amfitriona, Gerardo Pérez Checa.
El diumenge, 22 de maig, la companyia valenciana Cashalada va posar en escena el seu espectacle Divina aberració. Sota la direcció de Joan Font, el duo format per Noèlia Pérez i Josep Zapater va plantejar un cant a la feblesa humana, qüestionant el bé i el mal a través de moments musicals i dramatúrgicos construïts amb una mirada àmplia, oberta i disbauxada que no va deixar impassible al públic.
Pròximes actuacions
El cicle musical continuarà el diumenge, 29 de maig, amb l’actuació de Triapasón i el seu muntatge Sobrepassades. A les 19.00 en el teatre Liceu.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*