El CIM «La Armónica» de Bunyol adquireix purificadors d’aire per a les aules menys ventilades de l’Escola de Música

Post també disponible en: Castellano

El CIM La Armónica ha adquirit purificadors d’aire amb sistema de filtrat ULPA (U15) a fi de millorar la qualitat de l’aire en les següents aules de l’Escola de Música Manuel Carrascosa:

  • Aula de Percussió
  • Aula de Ball
  • Aula de Rock
  • Aula de Piano

Aquestes aules estan situades en l’edifici antic de l’Escola pel que no disposen de ventilació natural suficient ni d’instal·lació de ventilació forçada.

La inversió realitzada, entorn dels 6000 euros, ha permés dotar les aules amb 6 equips portàtils marca Zonair3D (Daitsu), model Pure Airbox Home S 300, subministrats per l’empresa Impalavital. 

Els filtres HEPA (High Efficiency Particle Air) poden eliminar fins al 99,99% de les partícules de fins a 0,3 micròmetres de diàmetre que existeixen en l’aire. Els equips adquirits per a l’Escola de Música Manuel Carrascosa compleixen un estàndard superior, ULPA (Ultra Low Penetration Air) que assegura l’eliminació del 99.9995% de partícules de fins a 0.12 micròmetres i són aplicable en sales blanques i àrees estèrils.

La utilització d’aquests purificadors garanteix una atmosfera neta a les aules, lliure de virus, bacteris, partícules en suspensió, així com gasos tòxics, irritants i carcinógeneos a nivell de confort. Aquesta mesura es complementa amb la resta de mesures indicades en el protocol de seguretat de l’Escola (ús de màscares, higiene de mans, etc) per a minimitzar el risc de contagi COVID-19. 

Així, l’Escola de Música continua apostant per la continuïtat de l’ensenyament musical, sempre que siga possible de manera presencial, sense comprometre la seguretat dels alumnes.

Des de la Junta Directiva del CIM «La Armónica» agraïm a Mako Mira, Comissionada de la Presidència de la Generalitat per a la coordinació dels subministraments de la Generalitat enfront de la infecció de Covid-19 en la Comunitat Valenciana, pel seu assessorament per a la compra dels equips, de similars característiques als que està adquirint la Conselleria d’Educació per als seus centres.

CIM «La Armónica». La Música que no es deté. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*