El cinema d’estiu porta a Xest pel·lícules per a tota la família

Programación del cine de verano de Cheste.
Programación del cine de verano de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Programación del cine de verano de Cheste.
Programació del cinema d’estiu de Xest.

La regidoria de Cultura ha donat a conèixer el programa de “Cinema d’estiu” que tindrà lloc cada nit, de l’16 al 18 de juliol, a les 22 hores a la plaça de la II República.

La pel·lícula escollida per obrir el cicle el dimarts 16 de juliol serà El nen que va poder ser rei. Els i les espectadors podran conèixer l’aventura èpica d’Alex, un nen que de sobte descobreix la mítica espasa “Excalibur” i que, al costat dels seus amics i amigues, haurà de contenir a una vilana medieval que vol destruir el món. El dimecres 17 de juny serà el torn de Ralph trenca internet, els protagonistes d’aquesta pel·lícula, Ralph i Vanellope, s’embarcaran en una aventura a les profunditats d’internet per trobar la peça que necessiten per reparar un videojoc.

El cicle de cinema d’estiu finalitzarà amb la projecció de la pel·lícula Família a l’Instant, una cinta que gaudiran tant nens com adults i que narra història de Pete i Ellie, una jove parella que decideix compartir la seva felicitat i sumar la seva família a Joan, Lita i Lizzy, tres nens que són germans entre si.

Totes les sessions del cinema a la fresca són gratuïtes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*