El cinquè Trail de Bunyol compta amb 520 participants en les tres modalitats

Ganador absoluto en Sprint Trail, el local José Carrascosa ‘Peluko’
Ganador absoluto en Sprint Trail, el local José Carrascosa ‘Peluko’

Post també disponible en: Castellano

Un any més, i ja són cinc, s’ha celebrat el Trail de Bunyol que en aquesta cinquena edició ha comptat «amb una participació extraordinària i fregant el ple absolut: es va completar el Sprint-Trail de 14 km i gairebé es va completar el Trail que és de 27 km i la caminada de 10 km va estar pels 80 participants, un total de 520 participants en les tres distàncies que encara coincidint amb la Mitja Marató de València i el Trail de Serra, que també té molta importància en muntanya », tal com ha destacat Laguna Martínez, el president del Club d’Atletisme Correores de Bunyol.
El guanyador absolut del Trail ha estat, com en anteriors edicions, José Luis del Campo Gijón, «i el guanyador absolut en Sprint Trail, un corredor del nostre club, el local José Carrascosa ‘Peluko’», tal com ha ressaltat Laguna Martínez.
Per la seua banda, les campiones al podi local femení van ser: en Trail, Nieves Carrascosa; i en el Sprint-Trail, Gema Cambres.

Els podis locals del Trail 27k

Masculí:

1º Miguel Ibáñez

2º Javier Hurtado

3º Ernesto Rehués.

Femení:

1ª Nieves Carrascosa,

2ª y 3ª desierto.

Els podis locals del Sprint-Trail 14k

Masculí:

1º Jose Carrascosa «Peluko»

2º Luis Barbancho

3º Pablo Roca.

Femení:

1ª Gema Cambres,

2ª Paula del Valle

3ª Manuela Abel.

«Tot i els canvis que hi va haver de fer per la coincidència d’aquesta cursa amb el Festival De Parell en Part, els participants han quedat encantats amb el recorregut ja que aquests han fet millorar l’arribada, en definitiva va ser un dia rodó», en paraules del president del CA Correores.
 La sortida i l’arribada de la prova, igual que en edicions anteriors, es va establir en els voltants del parc del Planell de la localitat, que va registrar un gran ambient esportiu.
«Des de l’organització volem donar les gràcies per la seva col·laboració a l’Ajuntament de Bunyol, ja que aquesta cursa s’ha realitzat en col·laboració de la regidoria d’Esports que administra Manuel Sierra, però també s’ha comptat per primera vegada amb la regidoria de Turisme que administra Maria Vallès i amb la d’Ecologia i Medi Ambient, que administra Mati Mas ».
Laguna Martínez també ha volgut agrair i nom del CA Correores «a l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, i Carmen Marzo, la Reina de la Fira i Festes de Bunyol per lliurar els trofeus», ha conclòs el president.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*