El Circuit de Xest celebrarà a porta tancada seus dos grans premis

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà a porta tancada les seves dues cites del Campionat de Món de Motociclisme els dies 8 i 15 del pròxim mes de novembre. Aquesta determinació s’ha pres per indicació de les autoritats sanitàries en una reunió mantinguda amb representants de la Conselleria de Sanitat i amb Esport de la Generalitat. Cal recordar que aquesta mesura s’ha adoptat a la resta de carreres de MotoGP celebrades en circuits espanyols.

El Circuit Ricardo Tormo, en col·laboració amb Esport de la Generalitat, Dorna i l’Ajuntament de Xest havia treballat en la possibilitat d’adequar un protocol per a la possible assistència d’aficionats. Això no obstant, analitzada la situació seguint l’evolució de la pandèmia, finalment el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, igual que el Gran Premi d’Europa, se celebrarà a porta tancada.

“Hem donat el màxim, aquest és el nostre compromís amb els aficionats a l’motociclisme que sempre han omplert les grades de Circuit Ricardo Tormo” ha indicat el director general de Circuit, Gonzalo Gobert, i ha afegit: “Serà una situació estranya tenir a els millors pilots de l’món a la pista i no poder comptar amb públic a les grades, però prima la seguretat i la salut de tots i ja estem pensant en poder oferir la millor imatge de Circuit i de la Comunitat Valenciana als milions d’espectadors que ens seguiran per televisió “ha assenyalat.

Reintegrament o bescanvi

El Circuit Ricardo Tormo ha ampliat el termini perquè els aficionats puguin sol·licitar el reintegrament de les seves localitats fins al 15 de novembre i ha obert la possibilitat que els que ho desitgin es quedin amb les seves entrades per a l’any 2021.

Aquells que prefereixin la devolució de diners, hauran d’omplir el corresponent formulari a la pàgina web de Circuit i els que trien mantenir les seves entrades per a 2021, no han de fer absolutament res perquè els seus seients queden automàticament reservats per a l’edició 2021 del Gran Premi.

Els dos grans premis se celebraran sota rigoroses mesures de seguretat per garantir que al final del Campionat de Món de Motociclisme es dugui a terme sense contratemps. Al voltant de 1.500 persones entre pilots, equips i personal d’organització dels esdeveniments, a més de l’equip necessari per fer la cobertura televisiva de l’mundial formaran una bombolla a Xest durant deu dies en què es podrien decidir els títols de Moto3, Moto2 i MotoGP.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*