El Circuit de Xest celebrarà dos grans premis els dies 8 i 15 de novembre

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo tornarà a ser clau en el Campionat d’el Món de Motociclisme 2020. Xest serà la seu de les dues últimes cites de MotoGP els dies 8 i 15 de novembre segons el calendari europeu que ha estat anunciat aquest dijous.

El mundial es reiniciarà a porta tancada al circuit de Jerez els propers dies 19 i 26 de juliol amb dues proves consecutives. Posteriorment, se celebraran carreres en els circuits de Brno (República Txeca), a Red Bull Ring (Àustria), a Misano (Itàlia), a Le Mans (França), i en els circuits espanyols de Barcelona-Catalunya i Motorland Aragó. Les últimes cites anunciades són el Gran Premi d’Europa per als dies 6, 7 i 8 de novembre i el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, els dies 14, 15 i 16 de novembre que tancaran el campionat a Xest.

La proposta deixa en l’aire la possibilitat de córrer alguna de les curses programades fora d’Europa que encara no han estat cancel·lades, com en el cas de les proves d’Argentina, Estats Units, Tailàndia i Malàisia. No obstant això, només se celebraran si les autoritats sanitàries de cada un dels països permeten la celebració dels esdeveniments amb públic a les grades.

Accés de l’afició

Tal com va succeir amb els primers canvis de data en el mes de març, el Circuit Ricardo Tormo obrirà la possibilitat als aficionats que vulguin sol·licitar la devolució de diners de les seves entrades ja adquirides.

En funció de l’evolució de la pandèmia, i sempre tenint en compte la decisió de les autoritats sanitàries a l’respecte, tant el Gran Premi d’Europa com el Gran Premi de la Comunitat Valenciana podrien celebrar amb públic a les grades.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*