El club de Gimnàstica rítmica Bunyol i Turís participa en el IX Torneig Internacional Club Rítmica Infantado Guadalajara amb uns excel·lents resultats

La gimnastas Ángela Miguel, Paola Iranzo, Amaia Fuertes y Eva Oliva, en Guadalajara.
La gimnastas Ángela Miguel, Paola Iranzo, Amaia Fuertes y Eva Oliva, en Guadalajara.

Post també disponible en: Castellano

La gimnastas Ángela Miguel, Paola Iranzo, Amaia Fuertes y Eva Oliva, en Guadalajara.
Les gimnastes Ángela Miguel, Paola Iranzo, Amaia Fuertes i Eva Oliva, a Guadalajara.

Este cap de setmana el club de Gimnàstica rítmica Buñol i Turís ha volgut ignaugurar la temporada participant en el IX Torneig Internacional Club Rítmica Infantat Guadalajara on s’han congregat a més de 50 clubs de tota Espanya (Andalusia, Extremadura, comunitat valenciana, Catalunya, Baleares.

Algunes dels seus gimnastes de base s’han desplaçat fins a Guadalajara per a mostrar els seus recents exercicis i començar amb el rodatge pels tapissos abans de la primera cita important, que és la fase provincial del campionat d’Espanya base a finals de febrer.

El cos tècnic està molt satisfet del treball realitzat en tan poc de temps en què els resultats han sigut prou bons: En la categoria benjamí Paola Iranzo representat al club Turís s’ha alçat amb la medalla de plata i a molt poca distància en puntuació la seua companya Amaia Fuertes.

En la categoria infantil hi ha reprensentado al Club Buñol Eva Oliva, que a pesar dels nervis ha aconseguit finalitzar el seu exercici de maces i finalment en la categoria cadet, modalitat cinta, Ángela Miguel ha realitzat un elegant exercici del que tots han quedat enamorats i la seva bona acollida s’ha mostrat en finalitzar el seu exercici.

El cap de setmana que ve segueixen amb les competicions, el dissabte els dos clubs realitzaran una exhibició amb algunes gimnastes a Sueca i diumenge participaran en la primera fase del trofeu mediterrani a Quart de Poblet.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*