El Club Handbol Bunyol celebra un torneig de mini-handball i la seua festa fi de temporada

Post també disponible en: Castellano

Ho farà aquest dissabte i diumenge en el Pavelló Pablo Cusí Sierra

El Club Handbol Bunyol organitza aquest cap de setmana la seua festa fi de temporada i ho fa amb un Torneig de mini-handball aquest dissabte en el Pavelló Pablo Cusí Sierra. Començarà a les 10,30 hores i està dirigit a xiquetes i xiquets amb edats compreses entre els 6 i els 13 anys. Els partits es dividiran per categories: des de prebenjamí a aleví. La modalitat, en cada categoria, serà tots contra tots. L’objectiu d’aquest torneig és que els més xicotets de la localitat s’acosten d’una manera divertida a l’esport de l’handbol i, si els agrada, passen a formar part del Club Handbol Bunyol.

D’altra banda, el diumenge l’entitat celebra la seua tradicional festa fi de temporada. Ho farà el diumenge al matí des de les 10,00 hores. Des d’aqueixa hora els benjamins es mesuraran en un divertit partit d’handbol als seus pares i mares. A les 10,45 hores ho faran els alevins, a les 11,30 hores els cadets s’enfrontaran als entrenadors. Ja a les 12,15 hores es jugarà el partit de l’equip femení i la jornada conclourà a les 13,00 hores amb la trobada dels juvenils i els sènior contra les velles glòries.

La jornada acabarà amb un menjar de germanor de totes i tots els membres del club, en la qual es realitzarà un homenatge a dues figures importants de l’equip sènior que aquesta temporada pengen les sabatilles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*