El Consell col·labora amb Bunyol per a la realització d’accions de diverses accions de promoció turística

Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.
Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Buñol per a la realització d’accions de promoció del producte turístic d’aquesta localitat.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros per a la realització d’accions de promoció del producte turístic de Bunyol. Concretament, la celebració de la conferència mundial WASBE 2019 (Wind Association for Symphonic Bands and Ensembles) que s’ha celebrat a Buñol del 10 al 13 de juliol, en la qual coincideixen 12 bandes simfòniques de 4 continents diferents.

Cal destacar que WASBE 2019 és l’organització internacional dedicada a la música de vent més important del món, que agrupa directors, compositors, intèrprets, editors, docents, fabricants d’instruments i experts procedents dels cinc continents.

A més, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Buñol s’estableixen actuacions dirigides a promocionar l’extensa oferta turística del municipi, en el marc de l’estratègia CreaTurisme que persegueix, entre altres objectius, incentivar el desenvolupament turístic de nous productes relacionats amb la línia Mediterrani Cultural i Mediterrani Gastronòmic “L’Exquisit Mediterrani”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*