El Consell col·labora amb Bunyol per a la realització de diverses accions de promoció turística

Post també disponible en: Castellano

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 60.000 euros a través d’un conveni de col·laboració

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Bunyol per a la realització d’accions de promoció del producte turístic de Buñol durant l’any 2021

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 60.000 euros per a la realització d’accions de promoció del producte turístic de Buñol.

Cal assenyalar que aquest conveni té entre els seus objectius la desestacionalització a través del desenvolupament d’un nou producte turístic, complementari i compatible amb el producte turístic actual, consumible al llarg de tot l’any, que s’orienta a la captació d’un nou segment de demanda. A més de facilitar el reequilibri soci-territorial, afavorint el desenvolupament d’un producte turístic d’alta potencialitat que pretén contribuir al creixement competitiu de l’oferta turística.

En concret, a través d’aquest conveni, l’Ajuntament de Buñol impulsarà ‘Buñol com a Destí’, acció que inclou agenda cultural i esdeveniments gratuïts amb l’eix principal de la música. Entre l’els esdeveniments que inclourà destaquen els ‘Concerts segurs 2.0’, la VII Biennal d’Art, així com l’IV Festival de Parell en Part.

A més, mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana i l’ajuntament de Buñol estableixen actuacions dirigides a promocionar la festa de la Tomatina, declarada Festa d’Interés Turístic Internacional.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*