El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca visita Godelleta per a conéixer en persona la realitat del sector agrícola local

Post també disponible en: Castellano

Des del municipi han ensenyat al conseller les instal·lacions i principals iniciatives per a mostrar la realitat agrícola local

Aquest matí, l’alcaldessa de Godelleta, Amparo Pardo, acompanyada per l’equip de govern, ha rebut la visita de José Luis Aguirre, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, per a mostrar-li la realitat del sector en el municipi.
Al llarg de la visita per les diferents instal·lacions i projectes agrícoles de la localitat, se li ha pogut mostrar com és el dia a dia de les persones que treballen en aquest àmbit i com d’important és per al desenvolupament del poble aquesta activitat.
En aquest sentit, s’han visitat algunes de les estacions de bombament d’aigua, que funcionen mitjançant panells solars i que aconsegueixen proveir els camps de Godelleta. De la mateixa manera, s’ha visitat la secció Hortofructícola de la Cooperativa, on s’ha rebut a l’equip de professionals que treballen en ella.
Així doncs, després de realitzar la visita a aquesta secció, on es treballa la fruita de temporada, s’ha visitat la secció vinícola, on se li ha pogut ensenyar al Conseller els diferents productes que, des de la Cooperativa, produeixen, com són el most, el vi i la mistela.
Després de donar-li a conéixer les diferents àrees i treballs agrícoles que es realitzen a Godelleta, l’alcaldessa de la localitat, Amparo Pardo, ha volgut destacar la importància de la visita doncs: “resulta essencial per a conéixer en profunditat la situació del camp en el nostre municipi i poder contribuir a la millora del sector agrícola a nivell general, en una època en la qual no se li dona el valor que mereix”, comenta Amparo Pardo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*