El consistori de Requena recomana obtindre la firma digital a famílies amb menors

Post també disponible en: Castellano

Esta firma serà indispensable perquè ben un pare, una mare o responsable legal puga realitzar el procés d’admissió en les Escoles Infantils Municipals de cara al curs 2020-2021, ja que a causa del confinament este tràmit es farà per via telemàtica

Preveient que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport publique en breu el procés per a l’admissió d’alumnat en els centres docents d’educació infantil i primària, des del Consistori requenense s’aconsella a les famílies amb menors que hagen de dur a terme el procés d’admissió per al curs 2020-2021 en les nostres Escoles Infantils Municipals obtindre la firma digital electrònica, en el cas que algun dels encarregats de dur a terme este tràmit (ja siguen pares o tutors del menor a matricular) no disposen d’ella.

Tal com es va comunicar fa uns dies des d’este ajuntament, a partir de dilluns passat 4 de maig es va reprendre a Requena el servici d’expedició de certificat digital.

Per tant, aquelles persones que vullguen disposar d’este certificat de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) , hauran de contactar prèviament amb el SAT d’esta localitat.

Per a això, cal remetre un correu electrònic a la direcció sat@requena.es proporcionant en el mateix còpia del DNI o NIE, un compte de correu electrònic i un telèfon de contacte.

Posteriorment, des del SAT es posaran en contacte amb la persona sol·licitant per a concertar una cita prèvia i detallar les instruccions necessàries per a l’obtenció d’este certificat digital.

És important recalcar que per a l’emissió del dit certificat es deu de disposar de DNI, o NIE, en vigor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*