El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en diversas emergències per vents

Post també disponible en: Castellano

El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut des d’esta matinada i fins a primeres hores de la vesprada en vora una quinzena d’emergències relacionades amb el vent. 

Es tracta sobretot de la caiguda d’arbres o branques de grans dimensions. Així, entre altres incidències, s’hi ha retirat un pi caigut a la CV-620, diversos arbres caiguts sobre vehicles a Requena o un altre en un xalet de Rocafort. 

A més, els bombers també han realitzat la retirada d’elements caiguts o en risc de caure de diversos edificis, com planxes metàl·liques, persianes, teules o parts de façana, a punts com Benifaió, Gandia, Sinarcas o Alzira respectivament.

D’altra banda, l’altre gran risc de la jornada han sigut els incendis de matolls, dels que s’han rebut avisos a localitats com la Pobla de Vallbona o Cullera. Fins a les 16 h s’hi ha produït cinc d’estos incendis. Cal recordar que el risc d’incendis forestals és hui extrem a l’interior de València. 

Des del Consorci Provincial de Bombers de València s’hi segueix demanant molta precaució en esta jornada marcada pels forts vents a tota la província. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*