El Consorci Provincial de Bombers rep la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil pel seu treball en l’incendi de Campanar

Post també disponible en: Castellano

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, acompanyat per l’Inspector Cap del Consorci, José Miguel Basset, recull la distinció de mans del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Mompó destaca que “és un reconeixement molt merescut, que posa en valor la labor decidida i valenta dels nostres bombers” i recorda “sentidament a les víctimes de la catàstrofe”


Dijous 20 de juny de 2024.- El Consorci Provincial de Bombers ha rebut la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil amb distintiu roig pel seu treball en les labors d’extinció i rescat en l’incendi de Campanar del passat 22 de gener, en col·laboració amb el Cos Municipal de Bombers de la Ciutat de València. Amb esta distinció el Govern reconeix “el seu heroisme en arriscar les seues vides per a protegir i rescatar als veïns de l’edifique sinistrat”.

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, acompanyat per l’Inspector Cap del Consorci, José Miguel Basset, ha recollit la distinció de mans del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska. Mompó ha agraït “la dedicació i l’esforç” dels bombers provincials. “És un reconeixement molt merescut, que destaca la seua valentia, posant la vida dels altres per damunt de la seua pròpia”, ha recalcat.

De la mateixa manera, el president de la corporació provincial ha recordat a les 10 víctimes mortals de la catàstrofe. “Encara que sempre estan presents, hui el record és, si cap, més sentit”, ha assenyalat, al mateix temps que ha assegurat que “també continuem estant al costat de les famílies que van perdre les seues cases”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el diputat responsable de Bombers, Avelino Mascarell, també present en l’acte, qui ha explicat que “des de la Diputació es treballa cada dia per a per a donar un servici eficaç”. “Estem orgullosos dels nostres efectius i del seu treball”, ha asseverat.

A més dels Bombers d’Ajuntament i Diputació, el Ministeri de l’Interior ha reconegut també a diferents cossos de seguretat, entitats i agrupacions que van col·laborar en els treballs derivats del sinistre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*