El consorci usarà maquinària pesant per a apagar l’incendi de Sant Antoni per a l’extinció del qual s’estima que passen encara diversos dies

Post també disponible en: Castellano

El Consorci Provincial de Bombers de València ha actualitzat aquest divendres l’estat de l’incendi en el material acumulat en l’exterior de la seua planta de residus situada en Sant Antoni, sobre el qual han anunciat que s’està “gestionant la utilització de maquinària per a col·laborar en les tasques d’extinció. Està previst cobrir amb terra el combustible per a apagar l’incendi”, tal com han explicat des del Consorci.

I és que l’incendi continua actiu des que es deslligara el dilluns al mig dia, per la qual el Consorci de Bombers manté allí diverses dotacions que es preveu que treballen “diversos dies fins a la seua extinció definitiva”, segons les mateixes fonts.

Sobre la qualitat de l’aire que es respire en la rodalia de l’incendi així com molt especialment a la ciutat de Requena, des del Consorci han manifestat que l’índex “de la qualitat de l’aire registrat per l’estació mòbil de la Conselleria de Medi Ambient, situada en Sant Antoni de Requena, és raonablement bona, segons dades de la seua pàgina web”.

Missatge de tranquil·litat des de l’Ajuntament

Des de l’Ajuntament de Requena han volgut transmetre aquest divendres “un missatge de tranquil·litat als nostres ciutadans. Continuarem informant de prop la situació ambiental per a prendre les mesures necessàries”.

“Segons les últimes dades disponibles, la qualitat de l’aire a Requena continua sent favorablement bona. En línia amb les recomanacions prèviament establides per la Conselleria de Sanitat i de Medi Ambient, instem la població a continuar seguint les pautes i consells proporcionats”, han afegit.

Des de l’Ajuntament de Requena s’ha facilitat també “un enllaç perquè els residents puguen accedir a informació actualitzada sobre la qualitat de l’aire a la nostra ciutat. Aquest recurs proporcionarà als ciutadans una visió clara i precisa de les condicions atmosfèriques locals”.

Per a accedir a l’enllaç i mantindre’s informat sobre la qualitat de l’aire a Requena, es pot visitar el següent enllaç.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*