El Consorci visita Xest per a conscienciar sobre el reciclatge dels xicotets aparells elèctrics

Post també disponible en: Castellano

El Consorci València Interior ha instal·lat dues carpes a la plaça Doctor Cajal en què un equip d’educadors i educadores ambientals està oferint informació a la ciutadania sobre com desfer-se correctament dels petits electrodomèstics (RAEE) en desús, dipositant-los en botigues, Ecomòbils o ecoparcs .

En el marc de la Campanya de Conscienciació i Sensibilització de recollida selectiva de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics que està promovent el Consorci en les localitats que el conformen, la iniciativa pretén contribuir a un futur més sostenible, evitant que els materials tòxics i contaminants que contenen aquests aparells puguin arribar a el Medi Ambient i, al seu lloc, promou que la seva correcta separació en instal·lacions de reciclatge que s’encarreguen de la descontaminació i la seva correcta gestió.

“Amb aquesta iniciativa situem el focus en la ciutadania, ja que és fonamental que dipositin adequadament els aparells elèctrics i electrònics en Ecomòbils, ecoparcs o en les pròpies botigues un cop esdevenen residus”, ha destacat el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro . “Hem d’insistir en les bones pràctiques per continuar recuperant aquestes restes correctament i ajudar així a la millora del nostre entorn natural. Per això es recompensa a les persones cada vegada que dipositen els seus residus en l’ecoparc o ecomóvil amb un descompte en la taxa de tractament de residus; perquè qui millor recicla, menys paga”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*