El delegat del govern inaugura la XXIV Fira Utiel Gastronòmica, oberta tot el cap de setmana

La feria cuenta con más de una veintena de expositores y permanecerá abierta durante todo el fin de semana.

Post també disponible en: Castellano

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio ha inaugurat aquesta tarda la XXIV edició de la Fira Utiel Gastronòmica, mostra referent del sector agroalimentari i turístic de la Comunitat Valenciana.

Fulgencio ha incidit en la dilatada trajectòria de la fira i en la tradició gastronòmica d’Utiel.

 “Teniu una meravellosa matèria primera, que, combinada amb tradició i caràcter, s’ha convertit en la vostra insígnia, amb la qual heu transcendit les fronteres de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, aconseguint reconeixement internacional. Teniu molt camí fet. Els vostres vins, embotits i dolços constitueixen un patrimoni gastronòmic que s’ha convertit en un dinamitzador de la vostra economia i de l’economia valenciana. Una via, amb la qual fer front a un dels reptes actuals: la despoblació de les zones d’interior “assenyalava el delegat del Govern.

L’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure ha destacat com a factors clau de l’èxit de la fira “l’arrelament de la cuina tradicional i les elaboracions artesanals juntament amb l’àmplia oferta turística a la que combinen a la perfecció patrimoni cultural, recursos naturals i enoturisme”

L’acte ha comptat amb l’assistència del Secretari Autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez, el Diputat de Turisme, Jordi Major, el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles i la directora general de l’Agenda Valenciana Antidespoblamiento, Jeanette Segarra entre d’altres representants polítics i institucionals de l’àmbit autonòmic i provincial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*